Creëer met de nummer 1 op het gebied van cacao, melk en karamel. Als je op zoek bent naar een iconische melkchocolade waar chefs wereldwijd de voorkeur aan geven, dan is recept nr. 823 voor jou. Een diepe, warme kleur, een zachte cacaosmaak en zoete,...
Wees overal op voorbereid met de n°1 voor chefs. Een van de authentieke recepten van Octaaf Callebaut, dat wereldwijd tot een iconisch Callebaut-recept is uitgegroeid. Net als al onze Finest Belgian Chocolate is ook deze gemaakt met ons kenmerkende,...
Imponeer met de meest iconische witte chocolade. Recept nr. W2 is een ander oorspronkelijk recept van Octaaf Callebaut dat is uitgegroeid tot de voorkeurschocolade van veel chefs. Deze chocolade is zo Belgisch als maar zijn kan, want hij is hoofdzakelijk...
Geselecteerd uit de beste hazelnoten uit boomgaarden in Spanje, Italië en Turkije, geeft deze hazelnootpralinépasta je een mooie gekarameliseerde hazelnootsmaak, met mooie fruitige tonen en milde geroosterde hints. De Hazelnoot praliné pasta van Callebaut...
Niets kan tippen aan huisbereide chocolademousse. Maar met het Melk Chocolate Mousse Powder heeft u een alternatief binnen handbereik dat heerlijk smaakt. Ongeëvenaard op de markt: deze chocolademousse komt in de buurt van uw huisbereide chocolademousse,...
Niets kan tippen aan de smaak en textuur van uw huisbereide chocolademousse, maar de Donkere Chocolate Mousse van Callebaut® is een mooi alternatief als u tijdens een drukke shift op de proppen moet komen met een snelle en lekkere oplossing. Deze premixmousse,...
Niets kan tippen aan huisbereide chocolademousse. Maar met het Witte Chocolate Mousse Powder heeft u een alternatief binnen handbereik dat heerlijk smaakt. Ongeëvenaard op de markt: deze chocolademousse komt in de buurt van uw huisbereide mousse, maar...
Copyright © All rights reserved by their respective owners 2024. Privacybeleid | Contact | Voedselwebwinkel.nl