Bij temperaturen onder 20 °C kan olijfolie troebel worden en onder 10 °C kunnen witte deeltjes ontstaan. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit. Buiten bereik van licht en warmte bewaren. Ten minste houdbaar tot einde:
Bij temperaturen onder 20 °C kan olijfolie troebel worden en onder 10 °C kunnen witte deeltjes ontstaan. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit. Buiten bereik van licht en warmte bewaren. Ten minste houdbaar tot einde:
Ten minste houdbaar tot einde: (zie deksel). Koel, donker en droog bewaren. Na opening de peperkorrels in het vocht gekoeld bewaren en consumeren binnen 14 dagen.
Bij temperaturen onder 20 °C kan olijfolie troebel worden en onder 10 °C kunnen witte deeltjes ontstaan. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit. Buiten bereik van licht en warmte bewaren. Ten minste houdbaar tot einde:
Buiten bereik van licht en warmte bewaren. Ten minste houdbaar tot einde:
Copyright © All rights reserved by their respective owners 2024. Privacybeleid | Contact | Voedselwebwinkel.nl