Geschikt voor bereiding op hoge temperaturen. Ideale keuze om mee te bakken, braden en roerbakken. Goed voor je cholesterol.
Carbonell olijven zijn zorgvuldig geselecteerde olijven. Eerste klasse olijven, gerijpt onder de Spaanse zon. Ze hebben een kenmerkende unieke zachte milde smaak en textuur. Heerlijk in salades, pasta's, tapenades of als tapas.
Carbonell natuurlijke groene peperkorrels zijn heerlijk in een romige pepersaus of bij de bereiding van vlees of vis.
Carbonell kappertjes zijn de fijnste in hun soort (nonpareilles). Kappertjes zijn heerlijk in sauzen, op carpaccio, op een broodje gerookte zalm, bij visgerechten en op pizza's.
Carbonell knoflookteentjes geven extra smaak aan vele gerechten.
Geschikt om mee te koken op hoge temperaturen (tot 210 °C), dit maakt het de ideale keuze om mee te bakken en braden.
Copyright © All rights reserved by their respective owners 2024. Privacybeleid | Contact | Voedselwebwinkel.nl