De zwarte rijst komt oorspronkelijk uit China, maar wordt tegenwoordig verbouwd in specifieke gebieden van de Po-vallei in Italië. Het is een aangenaam aromatische volkorenrijst die in 40 minuten kookt, waarbij een specialaroma tussen sandelhout en vers...
Rode rijst groeit vaak van nature in kleigrond. Het heeft een bijzonder aroma en wordt gekenmerkt door zijn robijnrode kleur. Het heeft een zoete smaak en als het eenmaal gekookt is, kan het een aantal dagen in de koelkast worden bewaard. De kooktijd...
Arborio-rijst is de meest typische en wijdverbreide Italiaanse risottorijst, deze Risotto is ook de grootste van alle rijstsoorten die in Italië worden verbouwd. Dankzij deze soort is het een klassieker van lekker eten, het grote graan is ideaal wanneer...
Arborio-rijst is de meest typische en wijdverbreide Italiaanse risottorijst, de risotto bonen zijn ook de grootste van alle rijstsoorten die in Italië worden verbouwd. Dankzij deze eigenschap is het een klassieker van lekker eten, het grote graan is...
Dit is een rijstsoort met grote en lange korrels, met een uitstekend absorptievermogen en een hoog amylosegehalte dat bijdraagt aan het compacter maken van de korrels. Het maakt het mogelijk om goed afgeroomde, smakelijke en zachte risotto's te bereiden....
Voor fijne risotto's en kenmerkende gerechten. De korrels van de Carnaroli-rijst zijn het rijkst aan amylose, een stof die helpt om het graan consistent te maken. Mede daarom heeft het een bijzondere gastronomische houding met een uitstekende balans...
Copyright © All rights reserved by their respective owners 2024. Privacybeleid | Contact | Voedselwebwinkel.nl