Een warme en levendige, unieke mix van komijn, koriander en ajowan om een onvergetelijke smaak van avontuurlijke, Afrikaanse gerechten toe te voegen aan al je kookkunsten. Geniet van de rijke smaken van ons thuiscontinent, van verse vis tot gevogelte,...
Bewaar op en koele, droge plaats. Binnen 6 maanden na opening en voor het einde van de houdbaarheidsdatum te gebruiken.Ten minste houdbaar tot einde: zie deksel.
Koelkast: 24 uur - Vriesvak -6°C (*): 1 week - Diepvries -12°C(**): 1 maand - Diepvries -18°C(***): zie houdbaarheidsdatum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Ten minste houdbaar tot: Ingevroren op:
Van GIlse bruine kandij geeft koffie, thee en andere warme dranken een heerlijke smaak en aroma.Van Gilse bruine kandij is zeer geschikt voor het maken van kruidig banket zoals speculaas en peperkoek.
Copyright © All rights reserved by their respective owners 2024. Privacybeleid | Contact | Voedselwebwinkel.nl