Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Ten minste houdbaar tot einde: zie dekselrand.
Na opening nog 3 dagen houdbaar in de koelkast. Ten minste houdbaar tot einde:
Na opening nog 3 dagen houdbaar in de koelkast. Ten minste houdbaar tot einde:
Na opening nog 3 dagen houdbaar in de koelkast. Ten minste houdbaar tot einde:
Na opening nog 3 dagen houdbaar in de koelkast. Ten minste houdbaar tot einde:
Na opening nog 3 dagen houdbaar in de koelkast. Ten minste houdbaar tot einde:
Na opening nog 3 dagen houdbaar in de koelkast. Ten minste houdbaar tot einde:
Krokante gebakken uitjes voor een knapperige twist aan je Nasi of Bahmi
Een zoete Indonesische saus gemaakt van sojasaus en speciale kruiden / specerijen. Ketjap Manis is onmisbaar in Bami, nasi, saté en andere Aziatische gerechten.
Een zoete Indonesische saus gemaakt van sojasaus en speciale kruiden / specerijen. Ketjap Manis is onmisbaar in Bami, nasi, saté en andere Aziatische gerechten.
Een zoete Indonesische saus gemaakt van sojasaus en speciale kruiden / specerijen. Ketjap Manis is onmisbaar in Bami, nasi, saté en andere Aziatische gerechten.
Een zoete Indonesische saus gemaakt van sojasaus en speciale kruiden / specerijen. Ketjap Manis is onmisbaar in Bami, nasi, saté en andere Aziatische gerechten.
Een zoete Indonesische saus gemaakt van sojasaus en speciale kruiden / specerijen. Ketjap Manis is onmisbaar in Bami, nasi, saté en andere Aziatische gerechten.
Een zoete Indonesische saus gemaakt van sojasaus en speciale kruiden / specerijen. Ketjap Manis is onmisbaar in Bami, nasi, saté en andere Aziatische gerechten.
Ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking. Koel en donker bewaren.
Copyright © All rights reserved by their respective owners 2024. Privacybeleid | Contact | Voedselwebwinkel.nl