Biologische anijszaad is te gebruiken in zoete (na)gerechten, gebak en anijsmelk, maar ook lekker in kruidenthee.
Biologische gedroogde basilicum wordt veel gebruikt in de Italiaanse keuken. Lekker in pasta's en gerechten op basis van tomaat.
Deze biologische cayennepeper geeft gerechten een pittig accent, naar smaak toevoegen.
Biologische chilivlokken zijn grof gemalen, gedroogde pepers en geven een gerecht wat extra pit mee. Te gebruiken in groenteschotels, soepen, sauzen, dressings en Aziatische en Midden-Oosterse gerechten.
Biologische dilletoppen zijn te gebruiken in koude en warme sauzen en soepen. Heerlijk in combinatie met zalm en andere vissoorten.
De biologisch gemalen gember is fris en pittig van smaak en wordt veel gebruikt in de Indonesische keuken. Ook heerlijk in fruitsalades, koek en cake.
Deze kruidige biologische kaneel is te gebruiken in onder andere de Indiase en Oosterse keuken. Ook lekker in appelmoes, desserts, gebak, rijst, pudding en vele andere desserts.
Biologische kaneelstokjes geven een warme kruidige smaak aan je (na)gerecht. Te gebruiken in o.a. desserts, glühwein en bij stoofpeertjes. Laat de stokjes meekoken en verwijder ze voor het opdienen.
Biologische kardemom is onmisbaar in kruidenmengsels als curry en garam masala. Daarnaast is het ook lekker in gebak, koekjes en brood.
Biologisch karwijzaad is te gebruiken in o.a. soepen en sauzen. Lekker in koolgerechten en met kaas.
Biologische knoflook past bijna in elk gerecht. Het heeft een zeer sterke geur en smaak, dus voeg naar eigen smaak toe.
Biologische gemalen koriander wordt veel gebruikt in de Aziatische en Indiase keuken en wordt ook wel ketoembar genoemd. Ook lekker in gebak.
Biologisch Korianderzaad wordt veel gebruikt in de Aziatische en Indiase keuken en wordt ook wel ketoembar genoemd. De zaden kan je voor gebruik het beste licht roosteren en daarna kneuzen of fijnmalen. Ook lekker in o.a. gebak.
Biologische kruidnagel is het gedroogde bloemknopje van de kruidnagelboom. Te gebruiken in gerechten met kool en stoofvlees, soepen, glühwein etc. Verwijder de kruidnagel voordat je het gerecht opdient.
Biologische geelwortel, oftewel kurkuma, is te gebruiken in o.a. Indiase en Aziatische gerechten. Lekker in curry's, soepen en golden milk. Kook of bak kurkuma bij gebruik altijd mee.
Biologisch laurierblad is te gebruiken in onder andere soepen, sauzen en stoofvleesgerechten. Verwijder de bladeren voor het opdienen.
Biologische mosterdzaad is te gebruiken als smaakmaker in Aziatische gerechten en Curry's. Ook geschikt voor het inmaken van groenten.
Wist je dat nootmuskaat de pit is van een abrikoosachtige vrucht? De rasp van de biologische nootmuskaat is te gebruiken op groenten als bloemkool, andijvie, spruiten en witlof.
De biologische gemalen nootmuskaat is te gebruiken op groenten als bloemkool, andijvie, spruiten en witlof. Ook lekker om stamppotten, stoofvleesgerechten en puree mee te kruiden.
Deze mediterrane biologische smaakmaker wordt gebruikt in de Zuid-Europese keuken en Latijns-Amerikaanse keuken. Lekker in onder andere pizza en chili con (of sin) carne.
Copyright © All rights reserved by their respective owners 2023. Privacybeleid - Contact - Voedselwebwinkel.nl