Een veelzijdige en authentieke zoete Japanse smaakmaker die op mirin lijkt en uitnodigt tot creativiteit. De mirin-achtige Honteri is een smaakvolle vervanger van suiker die in de Japanse keuken wordt gebruikt en ook een Japanse touch aan andere recepten...
In 1951 speciaal onder begeleiding van sushimeesters ontwikkeld als de perfecte azijnmix voor sushirijst. De milde zuurgraad van rijst en de rijke smaak van sakepasta gaan uitstekend samen met sushirijst. Dit is sindsdien de populairste azijn in eersteklas...
Een lichte en milde smaak die het aroma van graan en sakepasta in zich draagt. Gebrouwen met sakepasta, graan en rijst. Gebruik: Niet alleen geschikt voor sushi, maar ook voor alle andere soorten gerechten.
Alleen uit rijst gebrouwen voor een helder aroma, een rijke smaak en een milde zuurgraad. Gebruik: Niet alleen geschikt om sushirijst op smaak te brengen, maar ook voor alle andere soorten gerechten. We raden deze azijn ook aan voor koude gerechten, waarbij...
Mizkan Yuzu Ponzu recept brengt de zuurgraad en zoetheid in evenwicht met umami-tonen. Een veelzijdige premium saus met vers citrus yuzu sap. Vervaardigd door de nummer 1 Ponzu-maker in Japan.
Mizkan Yuzu Ponzu recept brengt de zuurgraad en zoetheid in evenwicht met umami-tonen. Een veelzijdige premium saus met vers citrus yuzu sap. Vervaardigd door de nummer 1 Ponzu-maker in Japan.
Copyright © All rights reserved by their respective owners 2024. Privacybeleid | Contact | Voedselwebwinkel.nl