Gelcrèma wordt gebruikt om aan producten een textuur te geven van 'banketbakkersroom of crème patissiere' waardoor een zalvige structuur ontstaat. Denk maar aan een 'valse crème patissiere van sesamcrème of macadamia', of een hartige...
SOSA Gelcrem Hot is geraffineerd maïszetmeel dat wordt gebruikt als verdikkingsmiddel dat bestand is tegen hoge temperaturen en stabiel is om in de oven te plaatsen. Het laat ook invriezen toe. Koud mengen en verwarmen tot het kookt. Gebruik in elk soort...
Eén van de mooiste producten is de stabilisator van espumaís. Het product Pro espuma geeft aan schuimpjes uit de siphonfles extra stabiliteit, zodat deze veel langer hun volume behouden. Alle soorten vloeibare massa's zijn hiervoor geschikt, zoet...
Eén van de mooiste producten is de stabilisator van espumaís. Het product Pro espuma geeft aan schuimpjes uit de siphonfles extra stabiliteit, zodat deze veel langer hun volume behouden. Alle soorten vloeibare massaís zijn hiervoor geschikt, zoet of...
SOSA ProSorbet Koud is een complete stabilisator voor koud gemaakte sorbets en bevat de perfecte mix van stabilisator, emulgator, vetten en suikers. Meng koud tot een vloeistof of halfvloeibaar die is gebaseerd op sap of water. Te gebruiken voor zoete...
Copyright © All rights reserved by their respective owners 2024. Privacybeleid | Contact | Voedselwebwinkel.nl