Bij -18°C ten minste houdbaar tot: zie bodem. Niet opnieuw invriezen na ontdooien: bewaar in de koelkast en consumeer binnen een dag.
De bakmix voor bruinbrood. Droomt u al langer van fantastisch, zelfgebakken bruinbrood? Probeer dan eens de nieuwe, natuurlijk glutenvrije bakmix van Schär! Hiermee maakt u in een handomdraai een heerlijk, stevig brood dat niet alleen tarwe- en lactosevrij...
Niet opnieuw invriezen na ontdooien: bewaar in de koelkast en consumeer binnen een dag Bij -18°C ten minste houdbaar tot:
Bij -18°C ten minste houdbaar tot: zie onder Niet opnieuw invriezen na ontdooien: bewaar in de koelkast en consumeer binnen een dag
Bij -18°C ten minste houdbaar tot: zie onder. Niet opnieuw invriezen na ontdooien: bewaar in de koelkast en consumeer binnen een dag.
Glutenvrije spaghetti zou toch bij iedereen in de keuken moeten staan? Met spaghetti kan je eindeloos variëren van smaak door verschillende groente, saus en kruiden toe te voegen. Kan je geen genoeg krijgen van pasta, probeer dan ook vooral onze Penne...
Koel en droog bewaren. Bewaar het product na het openen in een plastic zak en consumeer het binnen enkele dagen of vries het direct in. Ten minste houdbaar tot: zie voorzijde.
Copyright © All rights reserved by their respective owners 2024. Privacybeleid | Contact | Voedselwebwinkel.nl