Australie Sappige rundvleesburger van angusrunderen die vrijuit grazen op de uitgestrekte vlaktes in Australie. Ze worden minimaal 120 dagen graangevoerd, waardoor het vlees zijn specifieke smaakt krijgt.
Zuid Amerika Heerlijk en makkelijk. 100% naturel vlees, gesneden uit de achtermuis van het angus rund. Afkomstig van runderen die leven op uitgestrekte vlaktes in Zuid-Amerika. Ze worden minimaal 120 dagen graangevoerd.
Zuid Amerika Mals vlees met grove structuur, rijke smaak en een goede vet dooradering. Afkomstig van runderen die leven op uitgestrekte vlaktes in Zuid-Aamerika. Ze worden minimaal 120 dagen graangevoerd.
USA Een steak met karakter. Zijn mooie vetmarmering zorgt voor een heerlijke smaakbeleving. Afkomstig van Amerikaanse runderen die op uitgestrekte vlaktes leven. Ze worden minimaal 120 dagen graangevoerd.
Europa Stoere filets van de eendenborst. Afkomstig van tamme eend. Dit vlees is zachter van smaak en daarmee toegankelijker dan vlees van wilde eend.
Zuid Amerika Letterlijk vertaald betekent entrecote 'tussen de ribben' en dat is precies waar dit sappige vlees vandaan komt. Entrecote heeft een klein smaakvol vetrandje. Afkomstig van runderen die leven op uitgestrekte vlaktes in Zuid-Amerika....
Zuid Amerika Als je een sucade splitst en het zeen weghaalt, dan krijg je de flat Iron steak. Deze mooie steak is mals, heeft veel smaak en is een goed alternatief voor een biefstuk. Afkomstig van runderen die leven op uitgestrekte vlaktes in Zuid-Amerika....
Spanje Super mals vlees. Het heeft een rijke, nootachtige smaak die ontstaat door de 6-10 kilo eikels waarmee het Spaanse Iberico varken zichzelf in de herfst dagelijks voedt.
Mager ros en super mals vlees met een klein randje vet. Het heerlijke ros kalfsvlees is afkomstig van Hollandse kalveren. Goede en gebalanceerde voeding is de basis voor hoogwaardig kwaliteitsvlees. Ros kalfsvlees is zeer mals, licht en vol van smaak.
Super zacht ros en mals vlees met weinig vet. Het heerlijke ros kalfsvlees is afkomstig van Hollandse kalveren. Goede en gebalanceerde voeding is de basis voor hoogwaardig kwaliteitsvlees. Ros kalfsvlees is zeer mals, licht en vol van smaak.
Goed gemarmerd ros vlees met een fijne, lichte smaak. Het heerlijke ros kalfsvlees is afkomstig van Hollandse kalveren. Goede en gebalanceerde voeding is de basis voor hoogwaardig kwaliteitsvlees. Ros kalfsvlees is zeer mals, licht en vol van smaak.
Europa Een mooie medaillon van kalkoenvlees met varkensspek, samengesteld uit stukjes vlees, met toegevoegd rundereiwit. Mild van smaak. Het randje spek zorgt dat het vlees niet te droog wordt tijdens het bakken. Kalkoen Tournedos met varkensspek, samengesteld...
Nieuw Zeeland Super mals en sappig vlees. Het Nieuw Zeelands lam dankt zijn authentieke smaak aan de grassen en klaver die ze in de vrije natuur eet.
Nieuw Zeeland Super mals en sappig vlees. Het Nieuw Zeelands lam dankt zijn authentieke smaak aan de grassen en klaver die ze in de vrije natuur eet.
Nieuw Zeeland Mager, mals en sappig vlees met bot en de iconische smaak van lam. Bevat een klein vetrandje dat tijdens het bakken zijn smaak en malsheid achterlaat. Het Nieuw Zeelands lam dankt zijn authentieke smaak aan de grassen en klaver die ze in...
Nieuw Zeeland Heerlijk malse stukjes lamsfilet aan een spies. Het Nieuw Zeelands lam dankt zijn authentieke smaak aan de grassen en klaver die ze in de vrije natuur eet.
Australie Het staartstuk dankt zijn smaak aan de goede marmering en het aanwezige randje vet. Afkomstig van runderen die leven op uitgestrekte vlaktes in Australi. Ze worden minimaal 120 dagen graangevoerd.
Zuid Amerika Deze prachtige steak heeft een subtiele vetmarmering en is daardoor enorm smaakvol en mals. Afkomstig van runderen die leven op uitgestrekte vlaktes in Zuid-Amerika. Ze worden minimaal 120 dagen graangevoerd.
USA Botermals bakvlees met klein randje vet als smaakdrager. Het is een goed alternatief voor de entrecte. Afkomstig van Amerikaanse runderen die op uitgestrekte vlaktes leven. Ze worden minimaal 120 dagen graangevoerd.
USA Heerlijk magere biefstukpuntjes gemaakt van de beste steaks. Simpel en op veel manieren te bereiden. Afkomstig van Amerikaanse runderen die op uitgestrekte vlaktes leven. Ze worden minimaal 120 dagen graangevoerd.
Copyright © All rights reserved by their respective owners 2024. Privacybeleid | Contact | Voedselwebwinkel.nl